Door honden leren over jezelf.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP ALS BASIS –  Individuele Coaching

Heb jij er moeite mee te zeggen wat je denkt of te doen wat jij wil in relatie tot anderen? Vind je het lastig met emoties om te gaan of deze te ervaren als ‘waardevolle vrienden’? Voel jij je in het contact met anderen kwetsbaar, onbegrepen of soms zelfs onbelangrijk? Begrijp je jezelf niet altijd of heb je moeite met accepteren wie je bent? Heb je het gevoel dat je het leven van iemand leidt dat niet bij jou lijkt te passen?

Stel je voor dat je van je hart geen moordkuil zou maken. Dat je in staat bent je emoties te ervaren of hier fijn mee om te gaan. Dat je je krachtig, sterk en begrepen voelt. Dat je jezelf accepteert en je zelfkritiek loslaat. Dat je de keuzes maakt die maken dat je het leven leidt waar je tevreden mee bent. 

 

Dat is mogelijk als je investeert in jezelf en aan de slag gaat met het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Tijdens onze bijeenkomsten werk je samen met honden om te ervaren wat je op dit moment in je leven doet, denkt en voelt. De honden houden je een spiegel voor en laten je ervaren wat het effect van jou gedrag op ze is. Het is mogelijk met je eigen hond te werken als met de honden van Take the Leash.

 

‘PERSOONLIJK LEIDERSCHAP ALS BASIS’

VOOR WIE?

Dit traject is geschikt voor mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Het brengt je meer inzicht in je eigen gedrag en emoties en levert een bijdrage aan een toenemend zelfvertrouwen en een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning.