Door honden leren over jezelf.

COACHING MET HONDEN

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij je een gelijkwaardige relatie hebt met je coach. Jij als mens met alles wat je in je hebt en jouw persoonlijke ontwikkeling staan centraal. De hond is hierbij co coach en laat je ervaren wat er is.

Coaching met honden bij Take the Leash is geschikt voor mensen die het heft in eigen hand willen nemen en een persoonlijk vraagstuk willen onderzoeken, persoonlijk leiderschap willen vergroten, de communicatie willen verbeteren of bewuster intuïtie willen gebruiken.

Schrijf je in om tips en nieuws te ontvangen

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP ALS BASIS

Deze coaching is gericht op persoonlijke ontwikkeling in relatie tot je werk of je leven. Je werkt samen met honden om het effect van je eigen gedrag te voelen. 

TRAINING 'ZORG VOOR JEZELF'

Deze training is specifiek voor mensen die met hun eigen hond willen werken aan persoonlijke ontwikkeling.

ERVARING DEELNEMERS

Het heeft mij veel inzicht gegeven over mijn eigen houding en gedrag. Ik heb kunnen ervaren hoe ik me voel als ik me anders opstel.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP ALS BASIS

Deze coaching is gericht op persoonlijke ontwikkeling in relatie tot je werk of je leven. Je werkt samen met honden om het effect van je eigen gedrag te voelen.

TRAINING ZORG VOOR JEZELF

Deze training is specifiek voor mensen die met hun eigen hond willen werken aan persoonlijke ontwikkeling.

MEER WETEN?

Neem gerust contact met ons op.

“Ik vond het een prettige manier van coaching. Voor mij was het twee vliegen in een klap. Ik was bezig met mijn leerdoelen en persoonlijke bewustwording en tegelijkertijd mocht ik dit doen in de natuur en was ik lekker bezig met de honden. Het heeft mij veel inzicht gegeven over mijn eigen houding en gedrag. Ik heb kunnen ervaren hoe ik me voel als ik me anders opstel. Met een rechte rug en een duidelijke stem. De coach gaf mij veel vertrouwen waardoor ik mij op mijn gemak voelde. Tevens gaf zij regelmatig ook vanuit een theoretisch kader feedback. Dat heb ik als heel prettig ervaren.”