Door honden leren over jezelf.

COACHING MET HONDEN

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij je een gelijkwaardige relatie hebt met je coach. Jij als mens met alles wat je in je hebt en jouw persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Ik ga ervan uit dat jij de antwoorden hebt, maar dat je je er niet van bewust bent. Ik faciliteer je in je leerproces zodat je jezelf kunt ervaren, voelen en begrijpen. De hond is een heel waardevolle hulp. Door met de hond de interactie te hebben ervaar je wat je doet, voelt en denkt. 

Daarnaast is het voor de meeste mensen gewoon fijn als er een hond aanwezig is. Het maakt dat er sneller ontspanning ontstaat en dat het kijken met zachtheid naar jezelf makkelijker gaat. En dat wil ik graag. Werken vanuit zachtheid. Ik weet als geen ander dat als je met zachtheid naar jezelf kunt kijken er makkelijker een stap gezet kan worden die je helpt in je leven. 

Coaching met honden bij Take the Leash is geschikt voor mensen die het heft in eigen hand willen nemen, een persoonlijk vraagstuk willen onderzoeken, persoonlijk leiderschap willen vergroten, zichzelf beter willen leren kennen en/of beter voor zichzelf willen zorgen.

Schrijf je in om tips en nieuws te ontvangen

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP ALS BASIS

Deze coaching is gericht op persoonlijke ontwikkeling in relatie tot een vraagstuk dat je hebt en waar je meer zicht op wilt krijgen of waar je dieper in wilt duiken. Tevens sta je stil bij onderzoeken hoe je hiermee om kunt gaan. Je werkt samen met honden om het effect van je eigen gedrag te voelen.

Een bijeenkomst duurt ongeveer 2,5 uur. We werken of in de ochtend of in de middag.

TRAINING 'ZIELZOEKEN'

Deze training is in groepsverband voor mensen die op een creatieve manier dichter bij zichzelf willen komen. De honden van Take the Leash zijn aanwezig, maar er wordt niet bewust gewerkt met ze. Ze ondersteunen waar ze willen en waar ze zich nodig vinden.

De training is 10 middagen waarin je iedere middag een nieuwe werkvorm leert.

TRAINING 'ZORG VOOR JEZELF'

Deze training is specifiek voor mensen die met hun eigen hond willen werken aan persoonlijke ontwikkeling. In de training leer je jezelf beter kennen aan de hand van een aantal thema’s die je met je hond in praktische werkvormen doorloopt. Hoe beter je jezelf leert kennen, hoe beter je voor jezelf leert zorgen.

Een bijeenkomst duurt 4 uur waarbij er tussentijds een lunch wordt genuttigd.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP ALS BASIS

Deze coaching is gericht op persoonlijke ontwikkeling in relatie tot je werk of je leven. Je werkt samen met honden om het effect van je eigen gedrag te voelen.

TRAINING 'ZIELZOEKEN'

Deze training is voor mensen die werkvormen willen leren die je dichter bij jezelf en je eigen ziele stuk brengen.

TRAINING 'ZORG VOOR JEZELF'

Deze training is specifiek voor mensen die met hun eigen hond willen werken aan persoonlijke ontwikkeling.

“Tanja van Doesburg raakt samen met haar honden de kern van de mens. Dit doet zij op een respectvolle, professionele en veilige manier. Tanja creëert de ruimte voor mens en dier waardoor de mens kan en mag groeien. Door Tanja krijgt die groei een enorme vlucht en verdieping.”