Door honden leren over jezelf.

WERKEN MET INTUÏTIE EN NATUUR

In deze vervolgopleiding van de opleiding ‘Spiegelen met honden’ leer je hoe je bij je klant de persoonlijke intuïtie naar boven kunt halen in relatie tot het vraagstuk dat er is. De natuur is hierbij een prachtig en krachtig instrument. Enerzijds doordat we zelf natuur zijn, anderzijds door de heilzame werking die natuur op ons heeft en de treffende metaforen die er te vinden zijn die te verbinden zijn aan ons dagelijks leven.

In deze manier van coachen is de hond onderdeel van het ‘speelveld’ waarbinnen de klant zijn coachvraag onderzoekt. De werkvorm leent zich goed om te gebruiken in het werken met mensen die met hun eigen hond gecoacht willen worden.

In deze vervolgopleiding leer je in drie dagdelen hoe je je klant kunt begeleiden bij het naar boven halen van de persoonlijke intuïtie door te werken met hond en natuur. Je krijgt oefeningen aangereikt waarbij je de natuur om je heen kunt benutten en leert de cyclus van verandering van de seizoenen kennen als kompas voor zingeving en vormgeving.

Bij Take the Leash coachen we ervaringsgericht en alle opleidingen worden individueel gegeven. Ook in dit vervolg ervaar je de werkvormen dan ook eerst zelf. Je doorloopt alle oefeningen eerst met je eigen hond. Tussen de dagdelen door heb je de mogelijkheid om zelf met klanten het geleerde in de praktijk te brengen.

‘WERKEN MET INTUÏTIE EN NATUUR’

Individuele Opleiding 'Spiegelen met honden'

Vervolgopleiding 'Werken met Groepen'

Artikel

10 Tips voor de coach die met honden werkt