Door honden leren over jezelf.

IN JE ELEMENT – Workshop

Het woord element verwijst in deze workshop naar de elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht. Als mens bestaan we uit deze natuurlijke elementen en ze zijn zelfs zichtbaar in ons gedrag. Ieder element heeft zijn eigen kenmerken, kwaliteiten, beperkingen, basisvraag en meer. Om de elementen te leren kennen werken we in de ochtend samen met honden en bekijken we vanuit welk element je doet wat je doet. 

Als je enig zicht hebt op de elementen ga je aan de slag met een vraag die je aandachtiger wilt onderzoeken. We doen dit met behulp van het elementen spel. Het werken met het spel leert je meer over hoe je met de elementen kunt werken in je leven en geeft je ongetwijfeld ‘food for thought’ op het vraagstuk waar je op dit moment aandacht en tijd aan wilt besteden.

WORKSHOP ‘IN JE ELEMENT’

TRAINING 'ZORG VOOR JEZELF'

In deze zesdaagse, individuele, training met je hond leer je de aandacht in eerste instantie op jezelf te richten in plaats van op de ander. Je wordt je bewuster van wie je bent en wat je individueel nodig hebt om fijn en gezond te kunnen functioneren in leven en werk.

OPLEIDING 'SPIEGELEN MET HONDEN'

In de opleiding ‘Spiegelen met honden’ leer je hoe je met hond(en) samen kunt werken om mensen te begeleiden en coachen in persoonlijke ontwikkeling. De opleiding is een individueel opleidingstraject en je kunt starten wanneer je wilt.