Door honden leren over jezelf.

SPIEGELEN MET HONDEN – Workshop

Deze workshop is geschikt voor je als je je persoonlijk wil ontwikkelen en kennis wil maken met het ‘Spiegelen met honden’. Tijdens de workshop krijg je uitleg over hoe ‘Spiegelen met honden’ nu precies werkt en ervaar je wat je van honden kunt leren over jezelf . We staan stil bij onderwerpen als contact maken, samenwerken, persoonlijk leiderschap, communicatie en je krijgt inzicht in je eigen unieke talenten. Er wordt een duidelijke vertaalslag gemaakt naar het dagelijks leven.

Honden communiceren door middel van houding, gedrag en energie. Zij reageren op signalen die mensen aan ze geven. Honden laten hiermee zien wat het effect van deze signalen op hen is. Zij ‘spiegelen’ ons hiermee. Als wij in deze spiegel willen kijken, kunnen we hier veel van leren. Door te werken met honden ervaar je het effect van je eigen gedrag. Persoonlijke kwaliteiten, talenten, houding en gedrag worden op een natuurlijke wijze zichtbaar.

WORKSHOP ‘SPIEGELEN MET HONDEN’

TRAINING 'ZORG VOOR JEZELF'

In deze zesdaagse, individuele, training met je hond leer je de aandacht in eerste instantie op jezelf te richten in plaats van op de ander. Je wordt je bewuster van wie je bent en wat je individueel nodig hebt om fijn en gezond te kunnen functioneren in leven en werk.

OPLEIDING 'SPIEGELEN MET HONDEN'

In de opleiding ‘Spiegelen met honden’ leer je hoe je met hond(en) samen kunt werken om mensen te begeleiden en coachen in persoonlijke ontwikkeling. De opleiding is een individueel opleidingstraject en je kunt starten wanneer je wilt.