Door honden leren over jezelf.

 

OPLEIDINGEN

Bij Take the Leash verzorg ik een opleiding Spiegelen met honden. Deze opleiding is voor mensen die affiniteit hebben met het begeleiden en coachen van mensen en die affiniteit hebben met honden. Vrijwel vanaf het begin van de opleiding wordt de eigen hond meegenomen in het leerproces omdat het een vak is waarin de hond een andere rol krijgt dan hij vaak gewend is in zijn leven. De opleiding is een individueel leertraject.

De opleiding  bestaat uit twee modules. In de eerste module ervaar je zelf. Tevens krijg je stap voor stap het theoretisch kader aangereikt. In de tweede module ga je zelf aan de slag met oefenklanten.

Je leert het Spiegelen met honden op het niveau van gedrag, gedachtes en gevoelens. Dat is concreet, tastbaar en daar kun je ieder type klant mee bedienen die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling. Als je dat goed beheerst is het mogelijk je verder te verdiepen in andere werkvormen die je kunt gebruiken in het coachen met honden.

 

Intuïtie en Natuur is een vervolg dat je na de opleiding kunt doorlopen. Je leert hoe je in en met de natuur kunt werken zodat je klant zijn intuïtie leert inzetten.

 

In Werken met groepen leer je hoe je een eigen programma kunt maken waarmee je een workshop verzorgt voor een klein groepje. Ook dit is een vervolg op de opleiding Spiegelen met honden.

OPLEIDING SPIEGELEN MET HONDEN

In de opleiding ‘Spiegelen met honden’ leer je hoe je met je hond(en) samen kunt werken om mensen te begeleiden en coachen in de persoonlijke ontwikkeling.

WERKEN MET GROEPEN

Tijdens deze vervolgopleiding leer je wat er bij komt kijken als je het ‘Spiegelen met honden’ met groepen en je hond(en) wilt gaan doen.

WERKEN MET INTUÏTIE EN NATUUR

Tijdens deze vervolgopleiding leer je hoe je meer verdieping richting intuïtie en natuur aan kunt brengen in je werk met klanten.

OPLEIDING SPIEGELEN MET HONDEN

In de opleiding ‘Spiegelen met honden’ leer je hoe je met je hond(en) samen kunt werken om mensen te begeleiden en coachen in de persoonlijke ontwikkeling.

WERKEN MET GROEPEN

Tijdens deze module leer je wat er bij komt kijken als je het ‘Spiegelen met honden’ met groepen en honden wilt gaan doen.

WERKEN MET INTUITIE EN NATUUR

Tijdens deze module leer je hoe je meer verdieping richting intuïtie en natuur aan kunt brengen in je werk met klanten.

STUDENTEN ERVARINGEN

“Ik zou iedereen die interesse heeft om met honden te gaan coachen absoluut deze opleiding aanraden.”

ervaring student

De opleiding spiegelen met honden heb ik bij Tanja mogen volgen. Eigenlijk was ik al een aantal jaar op zoek naar een passende opleiding om met onze honden met volwassenen en kinderen te gaan werken.

Toen ik getipt werd om eens te kijken op de website van Tanja wist ik binnen een dag dat ik deze opleiding wilde gaan doen. De opleiding was alles waarop ik had gehoopt.

Allereerst heb ik ontzettend veel over mijzelf geleerd. Dingen waar ik mij niet bewust van was en waar ik nu mee aan de slag ben gegaan bijvoorbeeld. Alle opleidingsdagen zijn heel waardevol voor je zelfontwikkeling en je voorbereiding om te starten als spiegelcoach.

De opleiding is één op één en dat is echt heel erg fijn. Tanja maakt het echt op maat en ze volgt je helemaal in je proces. Ik kon mijzelf zijn en alles aan Tanja vragen of bij haar neer leggen.

Ik vond het wel spannend of ik het uiteindelijk zou kunnen, als spiegel coach aan het werk te gaan. Tanja nam deze twijfels weg en heeft mij echt in mijn kracht gezet, en nu zie ik het zelf ook!