Door honden leren over jezelf.

OPLEIDINGEN

Bij Take the Leash verzorgen we een opleiding ‘Spiegelen met honden’. Deze opleiding is voor mensen die affiniteit hebben met het begeleiden en coachen van mensen en die affiniteit hebben met honden. Vrijwel vanaf het begin van de opleiding wordt de eigen hond meegenomen in het leerproces omdat het ook een vak is waarin de hond een andere rol krijgt dan hij vaak gewend is in zijn leven. De opleiding is individueel te volgen.

Coaches die reeds met de hond werken en zich verder willen ontwikkelen kunnen bij ons tevens terecht voor verdieping. Zo kun je bij ons een module volgen waarin je leert met groepen te werken en een module waarin je leert om met intuïtie en natuur te werken. 

OPLEIDING SPIEGELEN MET HONDEN

In de opleiding ‘Spiegelen met honden’ leer je hoe je met je hond(en) samen kunt werken om mensen te begeleiden en coachen in de persoonlijke ontwikkeling.

WERKEN MET GROEPEN

Tijdens deze vervolgopleiding leer je wat er bij komt kijken als je het ‘Spiegelen met honden’ met groepen en je hond(en) wilt gaan doen.

WERKEN MET INTUÏTIE EN NATUUR

Tijdens deze vervolgopleiding leer je hoe je meer verdieping richting intuïtie en natuur aan kunt brengen in je werk met klanten.

OPLEIDING SPIEGELEN MET HONDEN

In de opleiding ‘Spiegelen met honden’ leer je hoe je met je hond(en) samen kunt werken om mensen te begeleiden en coachen in de persoonlijke ontwikkeling.

WERKEN MET GROEPEN

Tijdens deze module leer je wat er bij komt kijken als je het ‘Spiegelen met honden’ met groepen en honden wilt gaan doen.

WERKEN MET INTUITIE EN NATUUR

Tijdens deze module leer je hoe je meer verdieping richting intuïtie en natuur aan kunt brengen in je werk met klanten.

STUDENTEN ERVARINGEN

“Ik zou iedereen die interesse heeft om met honden te gaan coachen absoluut deze opleiding aanraden.”

“In het hele leertraject Spiegelen met honden hebben wij enorm veel geleerd over onszelf. Soms confronterend, maar ook heel bevestigend. Vooral van de honden van Tanja en onze eigen honden. Zij waren met recht ‘spiegeltjes’ voor ons. We konden voelen en ervaren hoe we hen straks zelf kunnen gaan inzetten binnen onze instelling. Daarnaast was er ruim voldoende aandacht voor de achterliggende theorie die we kunnen integreren met het ervaringsleren van de honden. Tanja heeft bevestigd en gemotiveerd dat we met onze droom op de goede weg zitten. Ze heeft er door haar coaching en ervaringsleren met de honden voor gezorgd dat onze droom ook werkelijkheid aan het worden is.”