Door honden leren over jezelf.

KEN JE KWALITEITEN – Workshop

Het woord kwaliteiten rolt ons soms zo makkelijk uit de mond. Hoe een kwaliteit in ons gedrag tot uiting komt krijgt echter vaak onvoldoende aandacht. Als je je gaat verdiepen in je persoonlijke kwaliteiten en hoe deze tot uiting komen in je gedrag kan er een wereld voor je open gaan. Je gaat zien welke kwaliteiten je van nature in je hebt (als kind waren deze vaak al zichtbaar) en welke aangeleerd zijn (hier zijn vaak ook de overlevingsmechanismes zichtbaar).

In de workshop ‘Ken je kwaliteiten’ ga je op zoek naar je eigen kwaliteiten en kernkwaliteiten. Je onderzoekt welke kwaliteiten en valkuilen zichtbaar zijn in gedrag in de interactie met de hond. Van daaruit gaan we aan de slag met het kernkwadrant (Daniel Ofman) en leer je hoe je dit prachtige hulpmiddel altijd kunt gebruiken als instrument voor je eigen ontwikkeling. 

WORKSHOP ‘KEN JE KWALITEITEN’

TRAINING 'ZORG VOOR JEZELF'

In deze zesdaagse, individuele, training met je hond leer je de aandacht in eerste instantie op jezelf te richten in plaats van op de ander. Je wordt je bewuster van wie je bent en wat je individueel nodig hebt om fijn en gezond te kunnen functioneren in leven en werk.

OPLEIDING 'SPIEGELEN MET HONDEN'

In de opleiding ‘Spiegelen met honden’ leer je hoe je met hond(en) samen kunt werken om mensen te begeleiden en coachen in persoonlijke ontwikkeling. De opleiding is een individueel opleidingstraject en je kunt starten wanneer je wilt.