Door honden leren over jezelf.

 

INTUÏTIE MET HONDEN – Workshop

Deze workshop is geschikt voor iedereen die zich op een intuïtieve manier wil ontwikkelen en dat samen met zijn hond wil doen. In de workshop trekken we zowel letterlijk als figuurlijk de natuur in. Samen met je hond ga je op zoek naar de plek waar jij inspiratie voelt en ervaar je hoe de seizoenen van betekenis kunnen zijn in je dagelijks leven. Je leert hoe je een persoonlijk vraagstuk op een intuïtieve manier kunt uitwerken in en met de natuur en je hond.

De maatschappij waarin wij leven is er een waar het verstand en het denken domineert. Daarmee doen we onszelf als mensen in mijn ogen tekort. Als we het verstand kunnen zien voor wat het is en breder gaan kijken, voelen en ervaren zullen we wellicht andere antwoorden krijgen op de vraagstukken die we in ons leven tegenkomen. Antwoorden die zinvol zijn, die ons verstand wellicht niet had kunnen bedenken en waar ons verstand wellicht zelfs achter kan staan…

WORKSHOP ‘INTUÏTIE MET HONDEN’

Individueel

Deze workshop is ook individueel te doorlopen met je eigen hond. Het moment waarop je de workshop wilt plannen doen we in overleg.

Met een groep op een andere datum

Als je met een groep wilt komen van minimaal 3 deelnemers is het mogelijk hier een aparte datum voor te plannen. Wij werken met maximaal 4 deelnemers in een groep.

Ervaring deelnemer

Respectvol werken met honden en je eigen energie zonder je te verstoppen achter maskers…

Ervaring deelnemer

De honden geven je een prachtig inzicht in je eigen ontwikkelpunten.