Door honden leren over jezelf.

INTUÏTIE MET HONDEN

INTUÏTIE MET HONDEN – Workshop

Intuïtie wil zeggen dat je hoofd leeg is en dat je open staat. Je bent je bewust van jezelf. Tevens sta je open voor de signalen die de natuur, je hond en je omgeving je geven. Intuïtie, kan worden omschreven als een “ingeving”, een vorm van “direct weten”, zonder dat je dit beredeneerd hebt.

In deze workshop krijg je handvaten die je helpen je hoofd leeg te maken en je open te stellen voor je intuïtie. Je hond en de omgeving helpen je hierbij.

In de workshop ga je aan de slag met een persoonlijk vraagstuk. Je ervaart hoe je bewust een beroep kunt doen op je intuïtie. In de natuur en samen met je hond. In het bos ga je op zoek naar je eigen ruimte en je ervaart hoe je de seizoenen kunt gebruiken als kompas bij persoonlijke vraagstukken en veranderingen.

WORKSHOP ‘INTUÏTIE MET HONDEN’

Individueel 'Intuïtie ontwikkelen met je hond'

Deze workshop is ook individueel te doorlopen. Met je eigen hond(en) of de honden van Take the Leash. Het moment waarop je de workshop wilt plannen doen we in overleg.

Met een groep op een andere datum

Als je met een groep wilt komen van minimaal 3 deelnemers is het mogelijk hier een aparte datum voor te plannen. Wij werken met maximaal 4 deelnemers in een groep.