Door honden leren over jezelf.

HET KERNKWADRANT – Workshop

Deze workshop is geschikt voor je als je meer inzicht wilt in je kwaliteiten en valkuilen en wilt leren je kwaliteiten effectiever in te zetten in je leven. Tijdens de workshop staat het kernkwadrant van Daniel Ofman centraal. Een prachtig hulpmiddel dat je helpt om de zon en de schaduwkant van je gedrag in samenhang met elkaar te zien. Samen met je hond werk je samen in verschillende oefeningen. In deze oefeningen laat je gedrag van jezelf zien. In dat gedrag worden kwaliteiten en valkuilen zichtbaar van waaruit je je eigen kernkwadrant gaat uitwerken.

Het kernkwadrant van Daniel Ofman is een prachtig hulpmiddel om je eigen kernkwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën te onderzoeken. Tevens biedt het kernkwadrant een mooie ingang om te reflecteren op hetgeen je in de relatie met anderen (mensen en honden) van jezelf tegenkomt en wie jou wellicht iets te leren heeft in het leven.

 

WORKSHOP ‘HET KERNKWADRANT’

Individueel

Deze workshop is ook individueel te doorlopen. Met je eigen hond(en) of de honden van Take the Leash. Het moment waarop je de workshop wilt plannen doen we in overleg.

Met een groep op een andere datum

Als je met een groep wilt komen van minimaal 3 deelnemers is het mogelijk hier een aparte datum voor te plannen. Wij werken met maximaal 4 deelnemers in een groep.

Ervaring deelnemer

Respectvol werken met honden en je eigen energie zonder je te verstoppen achter maskers…

Ervaring deelnemer

De honden geven je een prachtig inzicht in je eigen ontwikkelpunten.