Door honden leren over jezelf.

DE 7 EIGENSCHAPPEN VAN EFFECTIEF LEIDERSCHAP – Workshop

Deze workshop is geschikt voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen en dit samen met zijn hond wil doen. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met ‘de 7 eigenschappen van effectief leiderschap’. Samen met je hond onderzoek je de manier waarop jullie samen wandelen en hoe de 7 eigenschappen jou en je hond kunnen helpen om de kwaliteit van de wandelingen te verbeteren. Door praktisch en ervaringsgericht met de eigenschappen aan de slag te zijn, ga je ze leren kennen zodat je ze ook op andere plekken in je leven kunt gebruiken. 

‘De 7 eigenschappen van effectief leiderschap’ is een van de meest gelezen managementboeken, geschreven door Stephen Covey. De uitgangspunten van het boek zijn gericht op het verbeteren van de kwaliteit van ons werkende leven, privé leven en gezinsleven. Ook in de relatie met onze honden kunnen we dit heel mooi benutten om de kwaliteit van de relatie te verbeteren.

WORKSHOP ‘DE 7 EIGENSCHAPPEN VAN EFFECTIEF LEIDERSCHAP’

Individueel

Deze workshop is ook individueel te doorlopen met je eigen hond. Het moment waarop je de workshop wilt plannen doen we in overleg.

Met een groep op een andere datum

Als je met een groep wilt komen van minimaal 3 deelnemers is het mogelijk hier een aparte datum voor te plannen. Wij werken met maximaal 4 deelnemers in een groep.

Ervaring deelnemer

Respectvol werken met honden en je eigen energie zonder je te verstoppen achter maskers…

Ervaring deelnemer

De honden geven je een prachtig inzicht in je eigen ontwikkelpunten.