Door honden leren over jezelf.

LEID JE HOND EN VOLG

LEID JE HOND EN VOLG – Coaching

Vind je het lastig om vol zelfvertrouwen je hond te begeleiden? Begrijp je niet waarom je hond doet wat hij doet, terwijl jij zo je best doet om op een fijne manier samen te werken? Heb je er moeite mee te zien waar jouw kwaliteiten liggen in de relatie met je hond? Vind je het lastig te zien hoe het emotioneel gesteld is met je hond? Leg je de lat wellicht te hoog voor jezelf of voor je hond?

Stel je voor dat je vol zelfvertrouwen je hond begeleidt. Dat je begrijpt waarom je hond doet wat hij doet en op een fijne manier kunt samenwerken. Dat je weet waar jouw kwaliteiten liggen in relatie tot je hond en hoe je daar gebruik van kunt maken. Dat je kunt zien hoe het emotioneel gesteld is met je hond. En dat je ook kunt accepteren dat zowel jij als je hond niet perfect zijn. 

 

Dat is mogelijk als je investeert in jezelf en aan de slag gaat met het leiden van je hond door te volgen. Tijdens de bijeenkomsten werk je samen met je hond om meer zicht te krijgen op wat je hond van jou nodig heeft. Je leert bewust de leiding te nemen door je hond te volgen. Je krijgt meer inzicht in de lichaamstaal van je hond en zijn emoties. 

 

‘LEID JE HOND EN VOLG’

VOOR WIE?

Dit traject is geschikt voor mensen die zich willen ontwikkelen in de relatie met hun hond en hun hond beter willen begrijpen. Het brengt je meer kennis van de hondentaal en je leert de emoties van je hond beter kennen. Tevens krijg je meer zicht op het karakter van je hond in relatie tot jouw eigen karakter.