Door honden leren over jezelf.

HONDENCURSUS

Vind je het lastig om vol zelfvertrouwen je hond te begeleiden? Begrijp je niet waarom je hond doet wat hij doet, terwijl jij zo je best doet om op een fijne manier samen te werken? Heb je er moeite mee te zien waar jouw kwaliteiten liggen in de relatie met je hond? Vind je het lastig te zien hoe het emotioneel gesteld is met je hond? Leg je de lat wellicht te hoog voor jezelf of voor je hond? Of… ben je gewoon op zoek naar een fijne, individuele hondencursus waar alle aandacht is voor jou en je hond en jullie samenleven.

Stel je voor dat je vol zelfvertrouwen je hond begeleidt. Dat je begrijpt waarom je hond doet wat hij doet en dat jullie op een fijne manier kunnen samenwerken. Dat je weet waar jouw kwaliteiten liggen in relatie tot je hond en hoe je daar gebruik van kunt maken. Dat je kunt zien hoe het emotioneel gesteld is met je hond. En dat je ook kunt accepteren dat zowel jij als je hond niet perfect zijn.

 

Dat is mogelijk als je investeert in jezelf en bij Take the Leash een individuele hondencursus komt doen. Tijdens de hondencursus is er veel aandacht voor de dingen waar je in het dagelijks leven met je hond tegenaan loopt. Je wordt begeleidt op basis van het principe ‘Er is wat er is’. De manier waarop we de begeleiding vormgeven bepalen we in overleg met elkaar. Het doel is ten alle tijden het versterken van de samenwerking en de band tussen jou en je hond.

 

‘HONDENCURSUS’

VOOR WIE?

Dit traject is geschikt voor mensen die zich willen ontwikkelen in de relatie met hun hond en hun hond beter willen begrijpen. Het brengt je meer kennis van de hondentaal, je leert de emoties van je hond beter kennen en je wordt je bewust van de acties en reacties tussen jou en je hond.