Door honden leren over jezelf.

DE KRACHT VAN INTUÏTIE

 

DE KRACHT VAN INTUÏTIE – coaching

Heb je er moeite mee te vertrouwen op je eigen intuïtie? Loop je vast in eindeloos gepieker over de juiste oplossing of keuze? Ervaar je stress en druk om steeds te moeten presteren? Loop je vast in je eigen emoties? Heb je het gevoel dat je te ver bij jezelf vandaan geraakt bent?   Geef je jezelf te weinig ruimte om te ontspannen en stil te staan bij wat er van binnen bij je leeft?

Stel je voor dat je durft te vertrouwen op je intuïtie. Dat je niet meer hoeft te piekeren als je een oplossing zoekt of keuze wilt maken. Dat je stress en de druk te moeten presteren los kunt laten. Dat je je emoties kunt observeren en doorleven. Dat je het gevoel hebt dichtbij jezelf te zijn. Dat je je kunt ontspannen en weet wat er van binnen bij je leeft.

 

Dat is mogelijk als je investeert in jezelf en aan de slag gaat met de kracht van intuïtie. Tijdens de bijeenkomsten werk je in en met de natuur om je intuïtie naar boven te halen. Je ervaart het belang van seizoenen in je leven en ervaart de verbinding tussen mens en hond. 

 

COACHING ‘DE KRACHT VAN INTUÏTIE’

Voor wie?

Dit traject is geschikt voor mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van intuïtie, die gezond met emoties willen omgaan en die op een natuurlijke manier willen omgaan met veranderprocessen en de wetten van de natuur. Het brengt je dichter bij je eigen wijsheid, geeft je ruimte om op een natuurlijke manier met je emoties om te gaan en levert een bijdrage aan een gezonde balans tussen de verschillende facetten van je mens zijn.